Hvad er Nicolas Vahé?

Sætter du pris på god madlavning og store smagsoplevelser, så kan det være du har stødt på mærket Nicolas Vahé. Her får du nemlig eksklusive krydderier, olier og andet tilbehør til madlavningen. Med Nicolas Vahé kan pifte din retter op, og gøre dem ekstra lækre – og det er uanset om du laver fin mad eller blot nogle hverdagsretter.

Nicolas VaheKrydderier der også pynter på bordet

Krydderierne og det andet tilbehør fra Nicolas Vahé leveres i flot emballage. Det vil sige, at du slet ikke behøver at fylde det over på nogle andre “kværne” eller andet – fordi de er faktisk ret dekorative selv. Du kan altså sagtens have dem stående på spisebordet, køkkenbordet eller et andet sted fremme.

Krydderierne bliver nemlig levret i flotte høj kværne, med en elegant etiket på – og i dens meget simple design, får du noget du sagtens bruge direkte.

Sjove – og smagfulde – kombinationer

Med Nicolas Vahé hvor du et væld af sjove og smagfulde kombinationer, der giver et unikt pift til dine madretter. Prøv fx. salt med rødbede og peberrod, tomat og provenceurter eller hvad med parmasan og basilikum? Hver enkelt med sit helt unikke særpræg. Af andre specialiteter kan du også få olivenolie med chili, vinegar med tomat og peberfrugt og meget andet.

Gå på unikke smagsoplevelser med Nicolas Vahe.

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   
No comments yet.

Skriv et svar