Hvordan sparer man penge?

Det vil vi vist allesammen gerne vide. Ikke?

Heldigvis findes der nogle gode tips og tricks til hvordan du kan spare lidt penge i dagligdagen.

Her får du tre gode tips, som med garanti kan nedbringe jeres forbrug og skabe lidt eksta penge.

Tip 1: Sørg for at lave en madplan

Dette punkt er alfa omega. Der er rigtig mange penge at spare ved at lave en god madplan og holde den. Begge dele er lige vigtig!

Vælg en fast ugedag og sørg derefter for altid at sætte jer ned på denne ugedag, og lave en fuld madplan for hele de næste 7 dage. Tænk på både morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider – og sørg for tænke det helt til enden både med tilbehør, drikkevarer mv.

Tænk endvidere over om der er nogle madingredienser, der købes ind som kan bruges over flere dage. På den måde kan der være ekstra mange penge at spare! Dette kan sagtens være lidt svært i starten, men bare rolig; du bliver bedre og bedre til at se mulighederne, hvor madingredienserne kan “genbruges”.

Mangler du lidt inspiration til madretterne, så kig forbi de tusindvis af danske madblogs der findes eller gå en tur på Arla.dk eller dk-kogebogen.dk, hvor der også er masser af inspiration af hente.

Tip 2: Når du har lavet madplanen så sørg for at handle til hele ugen på en gang.

Dette tip kræver at du har taget tip 1 til dig, og er begyndt med dette. Tip 2 er nemlig en opfordring til at bruge den gode viden du har fået fra tip 1, hvor du jo pludselig ved præcis hvilke madretter du skal have – og derfor er det nemt at lave en stor indkøbsliste og så handle ind til HELE ugen.

Det bliver måske lidt dyrt på denne ene dag, men der er virkelig penge at spare her. Først og fremmest fordi du har din indkøbsliste at handle ud fra, så du får præcis det du skal bruge. Derudover undgår du også alle de der småindkøb, hvor måske lige kommer til at foretag lidt små impulskøb sammen med. Og gå selvfølgelig gerne efter tilbud og rabatter når du handler.

Jo jo, der skal selvfølgelig være plads til at supplere op hen ad ugen med mælk, grøntsager og andre mejeriprodukter der ikke kan holde sig. Men resten: Det skal købes på den faste indkøbsdag!

Tip 3: Når du handler online er det første ikke altid det billigste

Du skal huske at kigge dig for når du handler online. Det første sted behøver ikke nødvendigvis at være det billigste.

Det kan sagtens betale sig lige at kigge sig lidt omkring, og også tjekke om der skulle være nogle aktuelle tilbud eller rabatkoder så du kan få rabat. Til dette kan anbefales rabatkortet.dk, hvor du finder aktuelle rabatkoder, tilbud og udsalg! Du kan også tjekke en specifik webshop, og se om de har nogle særlig tilbud eller rabatkoder der virker lige nu.

God rabat og sparejagt 🙂

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   
No comments yet.

Skriv et svar