Hvor findes den billigste vaskemaskine?

Billigste vaskemaskineEr du på udkig efter den billigste vaskemaskine?

Ja, så er du kommet til det rigtige sted. På denne side kan du nemlig læse nærmere om jagten på den billigste vaskemaskine. Vi vil forsøge, at give dig forskellige tips og tricks i din jagt, og derudover give den en række gode råd og links.

Vaskemaskinen er en af de aller vigtigste maskiner i en daglige husholdning. Det kan derfor godt betale sig, at kigge så godt om før man investerer. Husk, at den billigste på den direkte pris ikke altid er den billigste på lang sigt. Levetiden og energiforbruget spiller nemlige en meget stor rolle her, men mere om det senere.

Det væsentlige når man kigger på vaskemaskine

At investere i en vaskemaskine kan faktisk være en hel videnskab. Der er en række specifikationer, som der sammenlignes på – men hvad er egentlig de mest væsentlige. Det giver vi et bud på her.

[aswp id=”2″]

– Energiforbrug

En vaskemaskine anvendes i de fleste husholdninger ofte, og derfor kan energiforbruget faktisk være en stor meromkostning på årsbasis, hvis man ikke kigger sig godt for.

Til sammenligning af energiforbruget bør du gå efter energiklassen, som er den officielle mærkning. Skalaen går her fra C og helt op til A+++. Der er sket rigtig meget fra producenternes side de seneste år med, at nedbringe energiniveauet. Derfor kan det muligvis også betale sig, at skifte den nuværende vaskemaskine ud selvom den måske ikke er så gammel endda.

– Kapacitet

Med kapacitet forståes i denne sammenhæng som tøjmængden. Altså, hvor meget tøj kan der være i en maskinfuld. Når størrelsen sammenlignes måles dette ofte i ‘kg’ tøj.

Bor du kun dig i husstanden, kan du umiddelbart sagtens nøjes med en vaskemaskine der har en kapacitet på 5-6 kg. Bor du derimod i en husstand med eksempelvis en familie på 4 personer, vil dit behov meget naturligt være væsentligt større. Her vil du typisk have behov for en vaskemaskine med en kapacitet på 7-8 kg eller derover.

Selvom du vælger en vaskemaskine med en stor kapacitet betyder dette ikke nødvendigvis, at dit energiforbrug vil være væsentlig højere end vaskemaskinerne med en mindre kapacitet. I dag, er vaskemaskinerne nemlig udviklet således, at de selv tilpasser vandmængden efter hvor meget tøj der er fyldt i.

– Centrifugering

Hvis du anvender centrifugeringsfunktionen på din vaskemaskine er dette også et væsentligt parameter. Du bør vælger en vaskemaskine med en centrifugeringsevne på 1400 omdr./min. eller derover.

Modeller/mærker indenfor vaskemaskiner

Der findes rigtig mange modeller og mærker indenfor vaskemaskiner. Nogen kan man formentlig helt filtrere fra, hvis man udelukkende er på jagt efter den billigste vaskemaskine, set direkte på prisen.

 • AEG
 • Asko
 • Blomberg
 • Bosch
 • Brandt
 • Candy
 • Electrolux
 • Gorenje
 • LG
 • Miele
 • Samsung
 • Siemens
 • Whirlpool
 • Zanussi
[aswp id=”2″]

Sammenligning af priser for vaskemaskiner – jagten på den billigste vaskemaskine er for alvor gået ind!

Når der skal sammenlignes priser på vaskemaskiner er det selvfølgelig væsentligt, at man kan søge på tværs af en lang række forskellige webshops. Dertil kan anvendes Pricerunner, som er en rigtig god tjeneste til, at sammenligne priser. Her kan du således også direkte sortere på pris, og dermed få den billigste vaskemaskine netop nu. God fornøjelse.

[sam id=”1″ codes=”true”]

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar