Hvordan kommer jeg i gang med vægttab?

Der er rigtig mange danskere, som ikke er tilfreds med deres vægt og som går og overvejer at komme i gang med et vægttab. Og der kan være rigtig mange overvejelser når du skal i gang. Her får du forhåbentlig et par gode råd, som kan hjælpe dig lidt i gang.

Når du skal i gang med vægttab er der tre grundprincipper, som du kan følge og derudfra vurdere hvilken type vægttab du skal i gang med. Lad os kaste os ud i det med det samme.

#1 Hastighed – hvor hurtigt vil du tabe dig?

Skal det bare gå virkelig hurtigt med dit vægttab eller skal det mere være moderat tempo? Hastigheden er klart et væsentlig aspekt, når du skal vurdere hvordan du kommer i gang med dit vægttab. Skal det eksempelvis gå lynhurtigt så skal man måske vurdere om vægttab skal ske med en slankekur. Hvis det ikke skal gå hurtigt, men at det blot skal være over en længere periode, så kan det måske være at det “blot” er at du skal i gang med at dyrke mere sport eller spise lidt mindre.

#2 Hvad passer bedst ind i din livsstil?

Vil du eksempelvis gerne i gang med en slankekur, så kan det være vigtigt at vurdere hvad der passer godt ind i din livsstil. Der kan være meget forskel på hvordan hver enkel slankekur fungerer, særligt i forhold til kost, så derfor kan det være vigtigt lige at tænke din livssituation og din livsstil ind som et aspekt.

Det kan være ret afgørende, fx. i forhold til om du har adgang til køkken på dit arbejde/din uddannelse, om du har børn eller noget helt tredje. Så sørg for at tænke dette grundigt igennem.

#3 Slankekur eller livsstilsændring

Før du vælger hvad du gerne vil i gang med, så bør du klart overveje om det er en slankekur (begrænset af tid) eller om det er en livsstilsændring du gerne vil i gang med. Altså skal det være en livsstilsændring, hvor du måske gør det til en fast del af din hverdag (måske for altid?) eller skal det blot være en slankekur, hvor du så når du har tabt det du gerne vil – så kan du stoppe igen og leve som før. Livsstilsændring kan især være rigtig effektivt, hvis du gerne vil have et varigt vægttab – men hvor du så måske skruer lidt ned for slankekuren når du opnår det resultat – rent vægtmæssigt – som du gerne vil.

 

Synes du det er svært at danne overblik over mulighederne med at komme igang med vægttab – så får du her en fremragende guide, der tager dig igennem alle de meste populære slankekur og muligheder for vægttab.

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   
No comments yet.

Skriv et svar