Hvad er Dropbox?

Dropbox er en gratis service, der lagrer dine filer i skyen. Det vil sige, at alt hvad du gemmer på dit virtuelle drev (din Dropbox) synkroniseres automatisk til Dropbox’ servere, hvor de lagres.  Tjenesten giver dermed brugerne mulighed for at gemme og synkronisere filer online og mellem computere og andre enheder.
Tilføjer, ændrer eller sletter du filer, billeder, video, dokumenter og meget meget mere i din Dropbox (der på din computer ligger lokalt) synkroniseres alle ændringer med det samme ud til Dropboxen i skyen, og dermed er alle dine data altid 100% opdaterede.

Som udgangspunkt giver Dropbox dig 2GB gratis. Men signer du op via nedenstående link, får du 500MB ekstra helt gratis.

Få gratis Dropbox »

Hvilke enheder kan Dropbox anvendes på?

Dropbox er en såkaldt cross-platform klient. Det betyder, at Dropbox kan anvendes på et væld af enheder, og listen udbygges hele tiden. Lige nu kan installere Dropbox på følgende enheder:

  • Windows
  • Mac
  • Linux
  • iPad
  • iPhone
  • Android
  • Blackberry

Hvad med sikkerheden?

Hos Dropbox er dine data krypteret med en sikker SSL forbindelse, og det er dermed uhyrre vanskeligt for “ikke-velkomne”, at få adgang til dine data i skyen.

En anden meget væsentlig ting ved Dropbox er, at du altid forbliver rettighedshaver over dine data/filer/dokumenter. Det adskiller Dropbox fra eksempelvis Google pendent Google Drive, hvor alle rettighedsforhold til dataene overgår til Google så snart dataene er synkroniseret. Det betyder faktisk, at Google har ret til at gøre hvad de vil med dine data/filer/dokumenter. Ubehageligt hva’?

Hvilke data kan man gemme i en Dropbox?

Du kan som udgangspunkt gemme alle typer af data/filer i din Dropbox. Dette inkluderer fx. billeder, video, word dokumenter, excel ark, powerpoint præsentationer, programmer m.fl.

Hvordan får man mere gratis plads på Dropbox?

Der er mange muligheder for, at få ekstra gratis plads på din Dropbox. Har du ikke oprettet din Dropbox endnu kan du bruge dette link: http://db.tt/Q9zZKVm – så får du 500MB oveni de standard 2GB når du opretter dig (disclaimer: jeg får også 500MB).

Er du allerede oprettet Dropbox kan du gå ind her: https://www.dropbox.com/free og få ekstra gratis plads ved forskellige metoder. Bl.a. ved at fortælle hvad du synes om Dropbox, connecte til Facebook, Connecte til Twitter og meget mere.

Du kan også tjene ekstra plads på din Dropbox igennem referrels. Læs mere her: https://www.dropbox.com/referrals

Få gratis Dropbox »
VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Hvad er Dropbox?, 7.0 out of 10 based on 1 rating    

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar