Hvad er en iPad?

Hvad er en iPad?En iPad kan bedst karakteriseres som en lille håndholdt computer. En såkaldt tablet. Den først udgange af iPaden blev præsenteret af Apple Inc. den 27. januar 2010. På daværende tidspunkt blev iPaden dog endnu ikke frigivet til salg. Dette skete først et par måneder efter, sidst i marts. På bare 80 dage solgte Apple Inc. mere end 3 milioner eksemplarer, hvilket gav iPaden en markedsandel på hele 95%!

Hvad skal man med en iPad?

Apples iPad blev udset til, at udfylde “hullet” mellem en almindelig bærbar computer og de nye smartphones, hvor Apples enhed her kaldes iPhone. Med den store succes produktet fik ved frigivelse, må det antages af Apple i nogen grad har ramt plet med, at udfylde hullet i udbuddet.

Frage.dk anbefaler
Køb Apple iPad her – med gratis elektronikforsikring i 24 måneder

Hvad kan man på en iPad?

Alle programmer på en iPad kaldes applikationer, eller bare Apps. På en iPad medfølger en række standard Apps. De helt basis såsom Kalender, Kontaktbog, Notesblok, Mail og Internetbrowser. Medieapplikationer såsom iPod/iTunes (musik), Video, YouTube og fotogalleri.

Udover de standard apps som der lige er nævnt, findes der endnu en App som i den grad er væsentlig. Denne hedder App Store. Som navnet antyder, er det en butik med Apps. I App store kan du gå på opdagelse og finde en lang række nye spændende Apps, som du kan installere på din iPad. Nogle er gratis andre koster penge – typisk mellem 6 kr. – 60 kr.

Hvilken iPad skal jeg vælge? Sammenligning mellem iPad og iPad mini

Siden Apple lancerede iPad i 2010 er et nyt medlem af iPad familien blevet præsenteret. Det skete da Apple den 2. november 2012 offentliggjorde iPad mini.
iPad mini adskiller sig særligt fra den almindelige iPad ved, at den har en mindre skærm. I stedet for den 9.7″ store skærm på den almindelige iPad har iPad mini en skærm på 7.9″. Dette betegnes af mange som både en fordel og en ulempe. Derfor er det vigtigt, at stille sig selv spørgsmålet: Er det vigtigst at din iPad er lille og handy (iPad mini) eller stor, lidt mere klodset – men med en større skærm (iPad).

Frage.dk anbefaler
Køb Apple iPad & iPad mini her – med gratis elektronikforsikring i 24 måneder

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 7.1/10 (14 votes cast)
Hvad er en iPad?, 7.1 out of 10 based on 14 ratings    

Tags: , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar