Hvordan kommer jeg igang med min hjemmeside?

Få en Unoeuro rabatkode herVi skriver lige nu 2016, og der er vel efterhånden ikke den virksomhed, forening eller sågar privatperson, der efterhånden ikke har sin egen hjemmeside. Vi ser hjemmesider alle vegne, og kvaliteten af dem må den grad også siges at blive bedre og bedre. Når man skal have sin hjemmeside online, så skal bruge webhosting eller et såkaldt webhotel.

På et webhotel kan du placere filer, der således udgør din hjemmeside – og de er altså de filer som browseren går ind og læser og derefter danner hjemmesiden. Så altså med andre ord. Skal du have en hjemmeside, så skal du også have et webhotel.

Det lyder måske lidt teknisk, men faktisk så kan du i dag få glimrende webhoteller, men fx. en indbygget 1 klik installation af populære CMS til billige penge. Det betyder altså, at du faktisk ikke behøver den helt store tekniske snilde længere, for at få din hjemmeside i luften.

En anbefaling til webhotel herfra går helt klart til UnoEuro. Er lige her kan du faktisk få en UnoEuro rabatkode og benytter du den så får du faktisk hele 3 måneders gratis webhotel. Til svarer altså til at du får hele 25% i rabat på dit webhotel.

Nogle af de ting som gør et webhotel fra UnoEuro særlig godt,

  • Den har netop 1 klik installation så du videre kan få installeret de mest populære CMS på markedet med – ja – et klik. Du kan altså få nem adgang til WordPress, Joomla og andre populære CMS, som er virkelig nemt at gå til.
  • Du får god kvalitet, hurtig loadtider og nærmest 100% oppetid. Du får virkelig stabil webhosting til billige penge.
  • Det koster under 10 kr. om måneden – og er derfor blandt de billigste på markedet – og oven i det, så får du altså rabatkoden til UnoEuro, så du får de første 3 måneder gratis.

Der er altså ingen undskyldning får ikke at komme i gang. Du får billig webhosting – og du kommer nemt og enkelt i gang med din hjemmeside. Du skal selvfølgelig bruge lidt yderligere info for at komme i gang med at placere indhold på din side, lave design og så videre. Hvis du benytter af det mest populære CMS på markedet – WordPress – så kan du her få en helt fantastisk trin for trin vejledning. Den tager dig igennem det hele, men du skal forbedrede dig på at vejledningen tager lidt over en time. Så sørg for at købe dit UnoEuro webhotel (husk nu rabatkoden) – og sæt så en kop kaffe over, så du kan komme i gang med vejledningen og derved den sidste del for at gøre dig klar til at lægge indhold mv. på din hjemmeside.

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   

Tags: , , ,

No comments yet.

Skriv et svar