Hvordan kommer man online?

OnlineDet kunne jo i bund og grund lige så godt handle om, hvordan man sætter sin router eller modem til. Eller hvordan man bestiller nyt bredbånd. Det ligger jo måske lidt i overskriften. Ikke desto mindre er det ikke det, som du kommer til at læse om her.

Her i denne artikel kan du nemlig i stedet læse om, hvordan du får din egen hjemmeside online. Altså hvordan du får dit helt eget lille hjørne af internettet, hvor du selv kan ligge billeder, tekst og andet op. Lige som det passer dig!

Det hele starter med et webhotel

Førat skridt på vejen i forhold til hvordan man kommer online er, at du skal have fat i et webhotel. Det kan sagtens være lidt af en jungle, at finde rundt i de mange muligheder af webhoteller og hvilken type skal man have og så videre.

denne side kan du se en sammenligning af billige webhoteller. Det er i hvert fald et rigtig god sted at starte. Her kan du finde præcis det webhotel, der matcher dine ønsker og behov – og ikke mindst pengepung.

Vi anbefaler webhotel fra UnoEuro, hvor du egentlig blot kan vælge det billigste. Klikker du på dette link, så får du en rabatkode til 3 månders gratis webhotel fra UnoEuro (det vil sige, at du sparer 25%).

En af de rigtig gode ting ved UnoEuro er, udover at det er rigtig god kvalitet og samtidig billigt, at de helt gratis giver dig mulighed for en såkaldt 1-klik installation af de mest gængse CMS på markedet. Det vil sige, at du ved blot et klik kan få WordPress, Joomla eller Magento på dit webhotel.

Næste skridt kan være WordPress

Hvis du har fulgt afsnittet om webhotel, så har du nu styr på denne del. Næste skridt er, at få fyldt noget på dit webhotel.

Har du valgt UnoEuro som din udbyder af webhotel, så kan du nu logge ind i deres administration. Her kan du vælge en 1-klik installation af WordPress, som jeg gerne vil anbefale.

Udover at være gratis, så er WordPress et af de allermest populære hjemmesidesystemer overhovedet. Du har nærmest ubegrænsede muligheder, også for at vokse, hvis dine krav hen ad vejen skulle øges.

Når du har fået installeret WordPress med 1 klik installationen, så har du faktisk nu fået din hjemmeside. Du har i løbet af installationen valgt dit brugernavn og din adgangskode, som du skal logge ind med når du skal administrere din hjemmeside.

Nyt design, et par indstillinger og dit første indlæg

Når du er logget ind, så er det super nemt at få et nyt design på din hjemmeside. Hvis du går ned under udseende og temaer, så får du faktisk adgangs til et stort arkiv af masser af hjemmeside designs. Alle sammen er gratis. Du kan blot søge, filtrere og vælge det design der passer dig bedst. Vælg installér og så er du flyvende med din nye hjemmeside i det design, som har valgt.

Derudover er det væsentligt, at du får lavet såkaldte “Permanente links”. De gør, at du istedet for at se en af dine artikler på din hjemmeside som http://minhjemmeside.dk?ID=1 kan se den som http://minhjemmeside.dk/min-artikel/. Det gør du ved, at gå under indstillinger, vælge Permanente links og så kan du egentlig bare vælge Navn på indlæg – så er du hurtigt i gang.

Den næste ting der kan være nyttig er lige, at kigge det test indlæg, test side og test kommentar igennem som er som standard. Du skal som sådan ikke bruge det til noget, men det kan være fint lige at se hvordan det er gjort, så du kan noget tilsvarende bagefter. Når du har kigget dem igennem kan du egentlig bare slette dem – så det ikke længere er en del af din hjemmeside.

Dit første indlæg laver du ved, at gå under indlæg og vælge tilføj nyt. Her kan du så skrive tekst, indsætte billeder, video, lyd og meget andet. Og når det hele er klar, så trykker du egentlig bare på Udgiv – og så er dit første indlæg produceret på din helt nye hjemmeside.

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   
No comments yet.

Skriv et svar