Hvorfor vælge et online regnskabsprogram?

De senere år er det stigende grad blevet populært, at anvende de online regnskabsprogrammer frem for de traditionelle som oftest ligger placeret på en computer eller en server.

Men hvad er disse online regnskabsprogrammer og hvad er fordelen ved dem. Det vil jeg forsøge, at give dig et svar på her.

Et online regnskabsprogram er et regnskabsprogram, der som udgangspunkt har den samme funktionalitet og de samme muligheder som et traditionelt regnskabsprogram. Forskellen ligger i at et online regnskabsprogram afvikles fra en browser til forskel fra et program der ligger på din PC eller Mac.

Et par eksempler på de tradionelle offline regnskabsprogrammer: Axapta, Microsoft C5, Microsoft NAV, SAP.
Og et par eksempler på online regnskabsprogrammer: E-conomic, Billys Billing, Simpelt Regnskab, Dinero.

 

→ Klik her og få overblik over de Online regnskabsprogrammer der er på markedet ←

 

Fordele

  • Du kan tilgå dit regnskabsprogram fra alle computer uanset hvor du måtte befinde dig. Altså – dit regnskabsprogram befinder sig i skyen og ikke på den lokale computer eller server.
  • For de fleste online regnskabsprogrammer gælder det at du kan lægge dine bilag i skyen, så du ikke skal koncentrere dig om at have styr på de fysiske kopier (se hvilke online regnskabsprogrammer der tilbyder bilag i skyen her).
  • Der er et stort udvalg af Online regnskabsprogrammer og megen konkurrence, hvilket i sidste ende giver dig nogle gode produkter til fair priser. Faktisk kan du få et online regnskabsprogram startende fra kr. 51 pr. md.
  • Online regnskabsprogrammerne er oftest lavet således, at du også kan tilgå dem fra din iPhone, Android, iPad samt andre smartphones og tablet.
  • Der findes idag rigtig mange udvidelser og integrationer med andre online værktøjer og services, så du faktisk kan lægge det meste af din administration online. Det kan give dig rigtig store besparelser, da du ikke skal købe en masse dyre software licenser.
  • Prisen på Online regnskabsprogrammer er som udgangspunkt en del lavere en de traditionelle software-baserede.

Ulemper

  • Der skal være forbindelse til internettet for du kan benytte regnskabsprogrammet.
  • Du skal være opmærksom på at vælge et regnskabsprogram, som har helt styr på backup. Der er også mange af de online regnskabsprogrammer der tilbyder at du kan downloade regnskab og bilag til din computer. Dette kan være en rigtig god idé for en sikkerheds skyld. Men backup skal du selvfølgelig også være opmærksom på, hvis du kører offline.
  • Sikkerhed er selvfølgelig vigtigt. Der ligger jo mange nøgletal og data i dit regnskabsprogram, som jeg går ud fra at du ikke vil dele med dine konkurrenter. Men du skal jo være opmærksom på sikkerhed uanset om du kører det online eller eller på computeren/serveren.
VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   

Tags: , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar