Hvem vandt Paradise Hotel sæson 2 (2006)?

Paradise Hotel er oprindeligt et Amerikansk realityshow, der henadvejen er blevet introduceret til adskillige lande. Første gang det blev vist i Danmark var i 2005.

Paradise Hotel finder sted på et luksuriøst hotel i Mexico, hvor deltagerne, som er sammen i par, kæmper om titlen som Årets vinder af Paradise Hotel samt et større pengebeløb. Hver uge sendes minimum en person ud af Paradise Hotel, det sker ved den ugentlige parcermoni. Hver uge er der således altid en dreng eller pige i overskud, og det er derfor en spiller af samme køn, som er i overtal, der risikerer, at måtte forlade paradiset. Ved parcermonierne skiftes drengene og pigerne til at være for skud, således at det hver anden uge er pigerne der vælger drengene, og hver anden uge omvendt. Ugen efter kommer der et antal nye ind, som igen skaber et ulige antal drenge og piger.

Vinderen af Paradise Hotel sæson 2

I den anden udgave af Paradise Hotel, var det igen Ibi Støvring, som var programmets vært. Hun styrede således slaget, da vinderne Linda og David vandt over det andet finalist par – Emil og Myriam. I sidste ende var det dog Linda, der løb med den helt store sejr idet, at hun kom hjem med en check på hele 175.000 kr., hvor David måtte nøjes med et stort rundt 0.

Fakta fra Paradise Hotel sæson 2

  • Vært: Ibi Støving
  • Vindere: Linda (175.000 kr.) og David (0 kr.)
  • Finalister: Emil (37.500 kr.) og Myriam (37.500 kr.)
  • Vinder af mindre beløb: Martil (1.000 kr.)
  • Titelmelodi: Bryan Rice – Homeless Heart
  • Antal afsnit: 48
  • Antal deltagere: 28

Kan du ikke se Paradise Hotel?

Kan du ikke følge med i Paradise Hotel når det ruller ind over skærmen? Med YouSee kan du følge med i det hele. Her har du nemlig mulighed for, at vælge en tv-pakke med TV 3 inkluderet.

Læs mere hos YouSee →

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar