Hvem vandt Paradise Hotel sæson 3 (2007)

Paradise Hotel er oprindeligt et Amerikansk realityshow, der sidenhen er blevet lanceret i adskillige andre lande. Første gang det blev vist i Danmark var i 2005.

Paradise Hotel finder sted på et luksuriøst hotel beliggende i Mexico, hvor deltagerne, som er sammen i par, kæmper om titlen som Årets vinder af Paradise Hotel, medhørende et større pengebeløb. Hver uge sendes der minimum en deltager ud af Paradise Hotel. Dette finder sted ved den ugentlige parcermoni. Det betyder, at der, hver uge, altid er en dreng eller pige i overskud, og det er derfor en spiller af samme køn, der er i overtal, der risikerer, at måtte forlade paradiset i Mexico. Ved parcermonierne skiftes drengene og pigerne til at være for skud, således at det hver anden uge er pigerne der vælger drengene, og hver anden uge omvendt. Ugen efter kommer der et antal nye ind, som igen skaber et ulige antal drenge og piger.

Vinderen af Paradise Hotel sæson 3

I den tredje sæson af Paradise Hotel var det endnu engang Ibi Støvring, der som vært, tog i mod gæster på Paradise Hotel. Vinderne af Årets Paradise Hotel var Camilla Sys Thygesen og Kenneth Ebert. I finalen slog de således parret Michelle Byrsting Jensen og Andreas Wettergren Tanghøj ud.

I den endelig “troskabsprøve” i finalen opstod dramaet. Camilla Sys Thygesen snød således Kenneth Ebert, og løb af sted med hele pengepræmien på hele 450.000 kr.

Den tredje sæson var også sæson, hvor Rikke Göransson var gæst på Paradise Hotel. Hun blev siden hen vært på de følgende sæsoner.

Fakta fra Paradise Hotel sæson 3

  • Vært: Ibi Støving
  • Vindere: Camilla(450.000 kr.) og Kenneth (0 kr.)
  • Finalister: Andreas (0 kr.) og Michelle (0 kr.)
  • De 50.000 kr. tilovers tildeles de oprindelige vindere Fatih (25.000 kr.) og Christine (25.000 kr.)
  • Titelmelodi: Ibi Støving – My Paradise
  • Antal afsnit: 56
  • Antal deltagere: 26

Kan du ikke se Paradise Hotel?

Kan du ikke følge med i Paradise Hotel når det ruller ind over skærmen? Med YouSee kan du følge med i det hele. Her har du nemlig mulighed for, at vælge en tv-pakke med TV 3 inkluderet.

Læs mere hos YouSee →

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar