Hvem vandt Paradise Hotel sæson 4 (2008)

Oprindeligt stammer realityshowet Paradise Hotel fra Amerika, og er sidenhen bredt sig til adskillige andre nationaliter. Heriblandt er Danmark, hvor Paradise Hotel sæson 1 rullede henover skærm i 2005.

Realityshowet Paradise Hotel foregår på et luksuriøst hotel i Mexico, hvor de deltagende (der er sammen i par), hver især kæmper om titlen som vinder af Paradise Hotel samt muligheden for at vinde et større pengebeløb. Uge efter uge sendes minimum en person ud af Paradise Hotel, hvilket sker ved den ugentlige parcermoni.

Hver uge i paradiset er der en dreng eller pige i overskud, og det er herfor en deltager af samme køn, der kan risikere, at måtte forlade paradiset. Ved parcermonierne skiftes drengene og pigerne til at være for skud, således at det hver anden uge er pigerne der vælger drengene, og hver anden uge omvendt. I løbet af den efterfølgende uge kommer der et antal nye ind, som igen skaber et ulige antal drenge og piger.

Vinderen af Paradise Hotel sæson 4

I sæson 4 af Paradise Hotel fik Rikke Göranson debuttantrollen som værtinde på Paradise Hotel.

Vinderne af denne fjerde sæson i paradiset var Diana Jeanett Nielsen og Nick Zitouni. De slog således parret Jacob Garder Bryde Hansen og Karina Strunge i den endelig finale i afsnit 56.

Diana Jeanett Nielsen og Nick Zitouni bestod til slut også “troskabsprøven” og de delte derfor den halv million der var på højkant ligeligt.

Fakta om Paradise Hotel sæson 4

  • Vært: Rikke Göransson
  • Vindere: Diana (250.000 kr.) og Nick (250.000 kr.)
  • Finalister: Jacob (0 kr.) og Karina (0 kr.)
  • Vinder af mindre beløb: Anna (15.000 kr.)
  • Titelmelodi: Amalie Bruun: If you give it up
  • Antal afsnit: 56
  • Antal deltagere: 29

Kan du ikke se Paradise Hotel?

Kan du ikke følge med i Paradise Hotel når det ruller ind over skærmen? Med YouSee kan du følge med i det hele. Her har du nemlig mulighed for, at vælge en tv-pakke med TV 3 inkluderet.

Læs mere hos YouSee →

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
   

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar