Hvem vinder Paradise Hotel 2013 sæson 9

Pressebillede TV3 - Paradise Hotel

Pressebillede TV3 – Paradise Hotel

BEMÆRK: 2014 sæson er i gang – Se hvem der vinder Paradise Hotel 2014 sæson 10

Tiden er inde. Nu er det igen Paradise Hotel tid – og mon ikke vi får nogle overraskelser at se i løbet af sæsonen. Men det helt store spørgsmål melder sig – Hvem vinder Paradise Hotel 2013 (sæson 9)! Og er du interesseret i at vide det før dine venner?

Paradise Hotel 2013 har allerede meldt sin ankomst. Realityprogrammet toner allerede frem på skærm hver aften fra mandag til torsdag fra kl. 22.00 – og intet mindre end mellem 200.000 – 300.000 danskere følger trofast med.

Vinderen af Paradise Hotel 2013 forventes først officielt at blive fundet i løbet af marts/april. Her vil en eller flere af deltagerne løbe med den samlede præmiere på 500.000 gode danske kroner. Heldigvis er der en lang række spændende programmer foran os før vinderen endelig findes – men HVIS du er lidt nysgerring – ja så læs med her.

[aswp id=”2″]

Hvem vinder Paradise Hotel – Hvem løber med titlen

Okay, nu håber jeg ikke jeg ødelægger nogle af dine tanker om Paradise Hotel. Men i bund og grund er programmeret sandsynligvis fuldstændigt tilrettelagt af producerne bag – og forløbet i programmet må betegnes som noget nær fastlagt. Bevares, selvfølgelig er der formentlig nogle frihedsgrader for deltagererne, men producerne bag kan formentlig selv “bestemme” hvem vinderen bliver.

 

[aswp id=”2″]

På nuværende tidspunkt er vinderen af Paradise Hotel allerede fundet. Men hvem af dem går rundt med pengene på lommen allerede nu. Stolle? Malene? Martin? Eller måske en helt fjerde. Før vi går videre – så lad os lige få helt styr på hvem der er med fra starten på Paradise Hotel.

 • Nicklas
 • Camilla-Sofie
 • Paris (Hilton!)
 • Alexander
 • Camilla
 • Martin
 • Malene
 • Kasper
 • Anna
 • Stolle
 • Mette
 • Anis

Så fik vi persongalleriet på plads. Tilbage til spørgsmålet hvem vinder Paradise Hotel 2013 – sæson 9.

Eftersom at producerne bag Paradise Hotel formentlig har en stor finger med i spillet omkring, hvem der vinder – så skal vinderen naturligvis vælges blandt nogle af de personer der er særligt seervenlige, da det jo ligepræcis er seertallene der er vigtige.

Derfor kan man begynde, at udvælge blandt de personer der er særligt seervenlige, hvilket er dem der skaber splid, overskrifter i medierne, muligvis boltrer sig lidt ekstra i lagnerne, er markant og har kant (og selvfølgelig sig selv).

[aswp id=”2″]

Begynd at si personerne fra – og muligvis sidder du tilbage med vinderen.

Rygter om hvem der vinder Paradise Hotel – Vi opdaterer løbende

Hvert år skabes der et hav af spekulationer og konspirationer omkring hvem der vinder Paradise Hotel. Sladderbladene og tabloidpressen jagter ganske enkelt svaret på spørgsmålet – fordi at det skaber overskrifter.

[aswp id=”2″]

Frage.dk anbefaler
Køb Hårprodukter her – spar op til 87%!

Her på frage opdaterer vi løbende omkring rygterne – og vi bringer dig det seneste nyt.

→ Interesseret i mode, hår- og skønhedsprodukter? Så læs med her

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 4.0/10 (18 votes cast)
Hvem vinder Paradise Hotel 2013 sæson 9, 4.0 out of 10 based on 18 ratings    

Tags: , ,

15 Responses to “Hvem vinder Paradise Hotel 2013 sæson 9”


 1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg_replace() in /var/www/frage.dk/public_html/wp-content/themes/definition/includes/theme-comments.php:64 Stack trace: #0 /var/www/frage.dk/public_html/wp-content/themes/definition/includes/theme-comments.php(20): the_commenter_link() #1 /var/www/frage.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(180): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /var/www/frage.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(146): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /var/www/frage.dk/public_html/wp-includes/class-walker-comment.php(140): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /var/www/frage.dk/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php(371): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /var/www/frage.dk/public_html/wp-includes/comment-template.php(2096): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /var/www/frage.dk/public_html/wp-content/themes/definition/comments.php(36): w in /var/www/frage.dk/public_html/wp-content/themes/definition/includes/theme-comments.php on line 64