Hvem vinder Paradise Hotel 2014 – Sæson 10

Så er tiden inde igen. Nu er det igen tid til Paradise Hotel – og mon ikke vi får nogle overraskelser, lagengymnastik :-), intriger og bitchfights at se i løbet af sæsonen. Men det helt store spørgsmål melder sig allerede nu – Hvem vinder Paradise Hotel 2013 (sæson 10)! Og er du interesseret i at vide det før dine venner?

Paradise Hotel 2014 har allerede meldt sin ankomst. Realityprogrammet er som sædvanlig at finde fra Januar på TV3 hver aften fra mandag til torsdag fra kl. 22.00 – og intet mindre end mellem 200.000 – 300.000 danskere følger trofast med.

Se video fra det nye Paradise Hotel

Vinderen af Paradise Hotel 2014 forventes først officielt at blive fundet i løbet af marts/april. Her vil en eller flere af deltagerne løbe med den samlede præmiere på 500.000 gode danske kroner. Heldigvis er der en lang række spændende programmer foran os før vinderen endelig findes – men HVIS du er lidt nysgerring – ja så læs med her.

Hvem vinder Paradise Hotel – Hvem løber med titlen

Okay, nu håber jeg ikke jeg ødelægger nogle af dine tanker om Paradise Hotel. Men i bund og grund er programmeret sandsynligvis fuldstændigt tilrettelagt af producerne bag – og forløbet i programmet må betegnes som noget nær fastlagt. Bevares, selvfølgelig er der formentlig nogle frihedsgrader for deltagererne, men producerne bag kan formentlig selv “bestemme” hvem vinderen bliver.

Eftersom at producerne bag Paradise Hotel formentlig har en stor finger med i spillet omkring, hvem der vinder – så skal vinderen naturligvis vælges blandt nogle af de personer der er særligt seervenlige, da det jo ligepræcis er seertallene der er vigtige.

Derfor kan man begynde, at udvælge blandt de personer der er særligt seervenlige, hvilket er dem der skaber splid, overskrifter i medierne, muligvis boltrer sig lidt ekstra i lagnerne, er markant og har kant (og selvfølgelig sig selv).

Begynd at si personerne fra – og muligvis sidder du tilbage med vinderen.

Rygter om hvem der vinder Paradise Hotel – Vi opdaterer løbende

Hvert år skabes der et hav af spekulationer og konspirationer omkring hvem der vinder Paradise Hotel. Sladderbladene og tabloidpressen jagter ganske enkelt svaret på spørgsmålet – fordi at det skaber overskrifter.

Her på frage opdaterer vi løbende omkring rygterne – og vi bringer dig det seneste nyt.

VN:F [1.9.18_1163]

Synes du om indlægget? Giv os en rating herunder
Rating: 5.6/10 (22 votes cast)
Hvem vinder Paradise Hotel 2014 - Sæson 10, 5.6 out of 10 based on 22 ratings    

Tags: , ,

No comments yet.

Skriv et svar